Elevii de excepție de la Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr” se califică la etapa națională a olimpiadelor școlare

Spread the love

  Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr” din municipiul Cluj-Napoca își marchează din nou prezența în elita educațională a țării, prin calificarea unui număr impresionant de elevi la etapa națională a olimpiadelor școlare din acest an.

Performanțele lor remarcabile și angajamentul în domeniile lor de interes demonstrează încă o dată nivelul excelent de pregătire oferit de această instituție educațională de prestigiu.

 În fiecare an, olimpiadele școlare reprezintă un prilej de competiție și demonstrare a abilităților elevilor din întreaga țară.

Pentru Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr”, acest eveniment este o oportunitate de a-și evidenția excelența și de a-și confirma statutul de lider în educație.

În cadrul etapei județene a olimpiadelor școlare, elevii de la Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr” au reușit să obțină rezultate impresionante, clasându-se printre cei mai buni din județ în diverse discipline.

Performanțele lor remarcabile nu au fost doar recunoscute, ci și premiate, oferindu-le astfel posibilitatea de a avansa către etapa națională a competiției.

Printre disciplinele în care elevii s-au remarcat se numără Limba și literatura română, Pedagogie, Psihologie și Geografie.

Directorul liceului a declarat că este extrem de mândru de reușitele elevilor.

„Sunt foarte mândru de copii și la fel de mândru de colegii mei, care i-au pregătit”, a declarat pentru monitorulcj.

ro, Prof.

Radu-Attila Vas.

Lista elevilor de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” care vor reprezenta Clujul la olimpiadele naționale:Calificarea la etapa națională a olimpiadelor școlare este o realizare deosebită pentru Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr”, confirmând încă o dată angajamentul său față de excelență în educație și formarea unei generații de tineri talentați și dornici de performanță.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns