Aryna Sabalenka și mesajul transmis la două săptămâni după moartea fostului iubit

Spread the love

Aryna Sabalenka, jucătoare aflată pe locul 2 în clasamentul WTA, le-a transmis un mesaj fanilor, marți, la două săptămâni după moartea lui Konstantin Koltsov, fostul ei iubit.

>> Gluma zilei din tenis – Cine va fi antrenorul lui Novak Djokovic Jucătoarea din Belarus s-a oprit în turul trei la Miami Open (victorie cu Paula Badosa și înfrângere cu Anhelina Kalinina), iar acum le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost aproape după decesul fostului jucător de hochei.

„Vreau să iau un moment pentru a le mulțumi tuturor fanilor mei pentru dragostea și sprijinul pe care mi le-au transmis în această perioadă dificilă.

Cuvintele voastre amabile înseamnă atât de mult și le port cu mine în fiecare zi.

Sunt atât de recunoscătoare pentru voi toți” – Aryna Sabalenka pe InstaStory.

Pentru Sabalenka urmează turneul „WTA 500” de la Stuttgart, în finala căruia a ajuns la ultimele trei ediții (a pierdut de fiecare dată).

Competiția se va disputa pe zgură și va avea loc între 15 și 21 aprilie.

Aryna Sabalenka sends a message to her fans & the people who’ve supported her in this difficult time:“I want to take a moment to say thank you to all my fans for your outpouring love and support during this difficult time.

Your kind words mean so much and I carry them with me… pic.

twitter.

com/KKeFPYSJ5mPe 19 martie, Konstantin Koltsov a murit la doar 42 de ani.

Presa din Belarus a anunțat că un accident vascular cerebral ar fi dus la moartea fostului hocheist, poliția din Miami susține că ar fi vorba despre o sinucidere, în timp ce fosta soție a acestui a afirmat că „cel mai probabil era foarte beat și moartea ar fi survenit în urma unui accident”.

Konstantin Koltsov și Julija Mikhailova au împreună trei copii, în vârstă de 18, 16 și 5 ani.

Cei doi au divorţat în 2020.

Tatăl Arynei Sabalenka (fost hocheist și el) decedase la 43 de ani, pe final de 2019.

>> Iubitul Arynei Sabalenka s-ar fi sinucis – Anunțul poliției din Miami>> Tragediile din viața Arynei Sabalenka: Tatăl și iubitul, foști hocheiști, morți la aproape aceeași vârstă >> VIDEO Povestea de iubire dintre Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov – „Soarta m-a adus lângă cea mai frumoasă, blândă și înțeleaptă fată”>> Cauza morții iubitului Arynei Sabalenka, conform presei din Belarus

Lasă un răspuns