Serie A: Inter vs Empoli – Misiune imposibilă pentru Răzvan Marin

Spread the love

Inter – Empoli, meci contând pentru etapa a 30-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 1 aprilie, de la ora 21:45, pe San Siro, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 3.

Inter, lider detaşat în campionat, şi Empoli, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, se întâlnesc într-una dintre cele mai importante partide ale etapei a 30-a din Serie A.

Inter este pe locul 1, cu 76 de puncte, cu 11 peste a doua clasată, rivala locală Milan, care a jucat deja în această rundă, şi vine după patru victorii şi un rezultat de egalitate înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a remizat pe teren propriu cu Napoli, scor 1-1 (egalul cu campioana en-titre a pus capăt unei serii de 10 succese consective în Serie A).

În acest interval de timp, echipa antrenată de Simone Inzaghi a fost eliminată în optimile de finală din Champions League de Atletico Madrid, 1-0 acasă şi 1-2 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 2-3 la loviturile de departajare, în deplasare.

Inter este lider şi într-o ierarhie a partidelor disputate pe teren propriu în această stagiune din Serie A, cu 35 de puncte acumulate după 12 succese, două remize şi un eşec (singurul în cele 29 de etape disputate până acum), iar cel mai bun marcator al echipei şi al campionatului este Lautaro Martinez, cu 23 de goluri.

Atenţie, Inter are cel mai bun atac din Serie A, cu 71 de goluri marcate, şi a înscris în toate cele 29 de meciuri disputate până acum (în 28 dintre ele a deschis scorul)!Empoli ocupă locul 17, cu 25 de puncte, tot atâtea câte are şi Frosinone, echipa de pe 18 (prima poziţie retrogradabilă), dar care a jucat deja în această rundă, şi vine după o victorie, un rezultat de egalitate şi trei eşecuri înregistrate în ultimele cinci meciuri din Serie A, iar în etapa precedentă a cedat acasă, cu Bologna, scor 0-1 (a fost a treia înfrângere la rând în campionat).

Răzvan Marin (27 de ani), internaţionalul român al echipei antrenate de Davide Nicola, a jucat toate minutele în ultima partidă a lui Empoli şi a ajuns la 22 de prezenţe în actualul campionat (a fost de 16 ori titular, dintre care de cinci ori integralist), reuşind două pase decisive.

În meciurile disputate în deplasare în actualul campionat, Empoli a bifat patru succese, trei remize şi şapte înfrângeri, iar golgheterul echipei este Szymon Zurkowski, cu patru reuşite în Serie A.

Atenţie, Empoli are cel mai slab atac din campionatul italian, cu doar 22 de goluri marcate în 29 de partide disputate până acum, şi nu a înscris deloc în ultimele trei etape!În meciul din tur, disputat pe 24 septembrie 2023, Inter s-a pe Stadio Carlo Castellani în faţa lui Empoli cu 1-0, graţie golului marcat de Dimarco (51).

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Inter – Empoli.

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Lasă un răspuns