VIDEO Cătălin Cîrstoiu, reacție după investigația HotNews: Ce ar trebui, să merg cu trotineta și să ascund mașina scumpă în garaj? / Am muncit de mi-au sărit capacele

Spread the love

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat al PSD-PNL la Primăria Capitalei, a reacționat public, vineri, la investigația HotNews.

ro, care a dezvăluit că, în afară de proprietățile declarate ca manager al Spitalului Universitar București, folosește, inclusiv în campania electorală, proprietăți deținute de firmele sale și ale soției.

El are pe firmele familiei un apartament pe plajă la Mamaia, un penthouse la Sinaia, două apartamente în București și mai multe mașini de mare putere, printre care un BMW X6 M60 pe care îl folosește și în campanie.

„Ce ar trebui, să merg cu trotineta, cu bicicleta sau cu o mașină mai ieftină și să ascund mașina scumpă în garaj?”, a răspuns Cîrstoiu, iritat de întrebările jurnaliștilor.

Cătălin Cîrstoiu a făcut aceste declarații vineri, la un târg de promovare a produselor românești, unde a fost întrebat de jurnaliști despre investigația HotNews.

ro, care a dezvăluit averea sa, dincolo de cea declarată.

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a spus că, de 20 de ani, el și soția sa muncesc de le „sar capacele”.

Ce a răspuns Cîrstoiu, întrebat de jurnaliști despre averea sa:El a insistat că sunt bani munciți” și le-a reproșat jurnaliștilor că încearcă să ducă discuția în derizoriu.

Mai mult, le-a spus că a operat colegi de ai lor:Întrebat dacă există posibilitatea să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, Cîrstoiu a acuzat „grupuri de interese” care ar alimenta o astfel de informație: „Să-și vadă de treaba lor.

Eu înțeleg că le e teamă, dar eu sunt într-o cursă și merg până la capăt”.

Documente oficiale descoperite de HotNews.

ro arată că, în afară de proprietățile declarate ca manager al Spitalului Universitar București, Cătălin Cîrstoiu folosește, inclusiv în campania electorală unde participă alături de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, proprietăți deținute de firmele sale și ale soției.

Grupul de firme se numește Anemona.

„E o metodă utilizată de mulți politicieni pentru a nu încărca declarațiile de avere”, a explicat pentru HotNews.

ro una dintre sursele care ne-au dezvăluit situația lui Cîrstoiu.

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns