Social-democrații clujeni și-au stabilit candidații pentru alegerile locale. Aurelia Cristea, desemnată candidat PSD la Primăria Cluj-Napoca. Alexandru Cordoș la șefia Consiliului Județean.

Spread the love

  Potrivit unei informări publicate de social-democrații clujeni, în urma unei ședințe desfășurate vineri, conducerea județeană a stabilit candidații pentru alegerile locale din vara acestui an.

  „Astăzi, 29.

03.

2024, în cadrul ședinței Consiliului Politic Județean PSD Cluj, a fost validată candidatura pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean a domnului Alexandru Cordoș și candidatura doamnei Aurelia Cristea la funcția de primar al municipiului Cluj Napoca”, se arată în mesajul transmis de PSD Cluj.

 În urmă cu două săptămâni, și Partidul Național Liberal a decis validarea candidaturilor lui Emil Boc și Alin Tișe pentru noi mandate la Primăria Cluj-Napoca, respectiv la Consiliul Județean Cluj.

Dacă președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a confirmat validarea candidaturii sale și a afirmat că listele pentru alegerile locale vor fi lansate public, conform calendarului alegerilor, în cursul lunii viitoare, primarul Clujului Emil Boc a evitat să se pronunțe deocamdată pe tema alegerilor.

 „Despre alegeri o să vorbim în preajma alegerilor și nu aș vrea să vorbesc mai repede despre ele, pentru că o să avem timp, într-o ecuație electorală.

Alegerile locale și alegerile europarlamentare vor avea loc în 9 iunie și voi vorbi despre acest subiect la momentul potrivit”, a afirmat Emil Boc.

 Potrivit unui sondaj INSCOP realizat recent, primarul Clujului Emil Boc se plasează în topul încrederii românilor, alături de adjunctul secrtarului general NATO, Mircea Geoană și procurorul-şef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi.

Cu toate acestea, el a afirmat în mai multe rânduri că nu este interesat să părăsească Primăria Cluj-Napoca pentru o funcție la nivel național sau european.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns