LIVE Război în Ucraina – ziua 761: Incendiu la o importantă termocentrală din Rusia / Moscova anunță că a doborât 11 drone ucrainene deasupra regiunii Rostov

Spread the love

Ministerul rus al Apărării a declarat luni că forțele sale au distrus 11 drone lansate de Ucraina deasupra regiunii Rostov din sud-vestul Rusiei.

Un oficial rus a anunțat că un incendiu s-a produs la una dintre cele mai mari termocentrale din regiune iar autoritățile investighează cauzele.

07:53 Un incendiu produs luni dimineața la una dintre cele mai mari centrale termice din sud-vestul Rusiei a scos din funcțiune două dintre unitățile sale, perturbând pentru scurt timp alimentarea clienților, a declarat guvernatorul regiunii Rostov, conform Reuters.

Însă nu s-au înregistrat victime, iar autoritățile investighează cauza incendiului de la centrala electrică Novocherkassk din Rostov, a declarat guvernatorul, Vasili Golubev, pe Telegram.

Ministerul rus al Apărării a declarat că forțele sale au distrus 11 drone lansate în timpul nopții deasupra Rostovului de către Ucraina, care se învecinează cu regiunea, dar nu a precizat dacă au existat pagube.

Canalul de știri Baza, apropiat de forțele de ordine ruse, a afirmat însă că incendiul de la uzină a fost provocat de dronele ucrainene.

Reuters precizează că nu a putut verifica independent informațiile.

Novocherkassk este una dintre cele mai mari termocentrale din sud-vestul Rusiei, precizează pe site-ul său proprietarul său, OGK-2, care este controlat de o filială a gigantului energetic rus Gazprom.

–––––-

Lasă un răspuns