Mass-media: fotografie cu tortura unui suspect al atacurilor teroriste de la Moscova / Supus la electroşocuri, cu un cablu conectat la organele genitale

Spread the love

Canalele pro-ruse Telegram au publicat ceea ce pare a fi o fotografie făcută în timpul interogatoriului unuia dintre suspecţii care au comis masacrul de la Moscova.

Mass-media: fotografie cu tortura unui suspect al atacurilor teroriste de la Moscova / Supus la electroşocuri, cu un cablu conectat la organele genitale Respectivul era torturat în respectiva imagine cu şocuri electrice, scrie presa independentă rusă Meduza.

Fotografia prezintă un bărbat întins pe podea, cu pantalonii daţi jos, care pare să fie conectat cu fire electrice la „«un dispozitiv militar de comunicare TA-57, pe care forţele de securitate îl folosesc pentru a tortura cu şocuri electrice”, scrie Meduza, care menţionează că un cablu „pare a fi conectat la organele genitale”.

Vezi mai multe articole din categoria social Imaginea a fost publicată şi de canalul de Telegram Gray Zone – apropiat odinioară de gruparea de mercenari Wagner – şi de canalul din Belarus Nexta.

Ieri, pe reţele sociale din Rusia a apărut videoclipul interogatoriului unui alt suspect, în care un soldat îi taie o parte din urechea dreaptă şi îl obligă să o mănânce.

Primii doi suspecţi în atacul asupra sălii de concert din Moscova, care a costat viaţa a 137 de persoane, au fost aduşi în această seară în faţa instanţei din capitala Rusiei, care trebuie să decidă asupra arestării lor.

Potrivit agenţiilor de presă ruse, Dalerdzhon Mirzoiev şi Rachabalizod Saidakrami Murodali sunt acuzaţi de „terorism” şi riscă închisoare pe viaţă.

În total, autorităţile ruse au raportat arestarea a 11 persoane, inclusiv patru bărbaţi înarmaţi care au efectuat fizic atacul.

Lasă un răspuns