Cinci seriale coreene care îți arată de ce o lume întreagă e fascinată de K-pop

Spread the love

Călătoriile și turismul sunt pentru Coreea de Sud printre principalele motoare care au tras în sus economia în era post-Covid.

Până la o călătorie reală în „țara dimineților liniștite”, vă propunem cinci seriale coreene care să vă facă măcar să visați la un drum în acest loc îndepărtat din Asia.

În 2020, „Parazitul” scria istorie și devenea prima peliculă într-o limbă străină care câștiga premiul Oscar pentru cel mai bun film, luând acasă, în Coreea de Sud, și cele mai „grele” Oscaruri – regie și scenariu.

Pe 22 aprilie 2021, grupul BTS bătea recordul stabilit anterior de britanicii de la One Direction (1D) și intra în Guinness Book pentru cel mai urmărit cont de Instagram al unei formații (în prezent, BTS are peste 74 de milioane de urmăritori pe această platformă).

Iar acestea sunt doar câteva exemple care arată amploarea pe care a luat-o, în ultimii ani, cultura coreeană în întreaga lume.

În fața atenției pe care o primește cultura coreeană și poate pentru faptul că aceasta este principalul motiv pentru care turiștii străini se aventurează în „țara dimineților liniștite”, Seulul a decis să meargă mai departe și să le propună fanilor o viză pentru iubitorii de K-pop, care ar urma să fie disponibilă din 2024.

Citește mai mult pe Panorama.

ro

Lasă un răspuns