Rusia critică ONU pentru reacţia „prea slabă” la atacul de la sala de concerte din Moscova / Noul mesaj difuzat de șeful ONU

Spread the love

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, consideră că declaraţia emisă de biroul secretarului general al ONU despre atacul sângeros de la o sală de concerte de la periferia Moscovei a fost „prea slabă”, relatează Reuters.

Zaharova a comentat că declaraţia secretarului general al ONU, Antonio Guterres, în care se menţiona că acesta este întristat de violenţe, a fost insuficientă.

Reprezentanta MAE rus a considerat totodată că întreaga comunitate internaţională trebuie să condamne această „crimă monstruoasă”.

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, „condamnă în termenii cei mai fermi atacul terorist” comis vineri într-o sală de concerte de la periferia Moscovei și soldat cu cel puțin 40 de morți, a transmis ulterior purtătorul său de cuvânt adjunct.

„Secretarul general transmite condoleanțe familiilor îndoliate, precum și poporului și guvernului Federației Ruse”, a adăugat Farhan Haq într-un comunicat.

Citește și:

Lasă un răspuns