Tânără de 25 de ani, reţinută pentru ultraj. A lovit doi poliţişti, după ce a făcut scandal într-un fast-food din Sectorul 5

Spread the love

O tânără de 25 de ani a fost reţinută, vineri, după ce a făcut scandal şi a agresat doi poliţişti în Bucureşti.

Ea este acuzată de ultraj, infracţiune pentru care a mai fost condamnată.

„La data de 22.

03.

2024, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o inculpată în vârstă de 25 ani pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj (.

.

.

) în stare de recidivă post-condamnatorie”, anunţă, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, potrivit News.

ro.

Procurorii precizează că, joi seară, poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui conflict ce se desfăşura la un imobil de pe strada Mihail Sebastian din Bucureşti.

„La faţa locului a fost identificată persoana care a provocat scandalul, respectiv inculpata B.

I.

F.

, care i-a aplicat unui lucrător de poliţie o lovitură cu palma în zona umărului drept.

După conducerea la sediul secţiei de poliţie, în timpul efectuării controlului corporal, inculpata a lovit un alt agent de poliţie, de sex feminin, cu piciorul, în zona încheieturii mâinii drepte şi a genunchiului stâng”, a mai transmis Parchetul.

Procurorii au precizat că inculpata a mai fost condamnată la pedeapsa închisorii cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, tot pentru comiterea unei infracţiuni de ultraj.

„În cauză procurorul a dispus măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, urmând ca inculpata să fie prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”, a mai transmis sursa citată.

(Foto articol: Vlad Ispas | Dreamstime.

com)

Lasă un răspuns