LIVE VIDEO Atac armat la Moscova: Cel puțin 12 morți și 35 de răniți după ce trei persoane în ținută de camuflaj au deschis focul la o sală de concerte de lângă Moscova – RIA / Tass anunță o explozie și un incendiu

Spread the love

Mai multe persoane au fost ucise și rănite în incidentul armat care a avut loc astăzi la sala de concerte Crocus City Hall din apropierea Moscovei, relatează agenția rusă de presă de stat TASS.

Agenția de știri RIA a precizat că cel puțin trei persoane în haine de camuflaj au deschis focul în sala de spectacole Crocus City Hall și că unele persoane au fost rănite, citează Reuters.

LIVETEXT20:17Potrivit publicației ruse Meduza.

io, care citează canalul de Telegram Baza, clădirea în care urma să aibă loc concertul, Crocus City Hall, este în flăcări și până la 100 de persoane ar putea fi prinse înăuntru.

Este posibil ca unele persoane să se fi refugiat în subsol, în timp ce altele să fie blocate la etajul patru, izolate de incendiu, iar unele persoane au urcat pe acoperiș, potrivit Reuters.

20:1250 de ambulanțe au fost trimise la fața locului, potrivit RIA.

20:09Între 2 și 5 atacatori – IFX20:07Cel puțin 12 persoane au fost ucise și 35 au fost rănite într-un schimb de focuri de armă la Crocus City Hall, relatează canalul Telegram Baza.

20:05 Potrivit Meduza, cel puțin 12 persoane au fost uciseAlte înregistrări video au arătat mai multe persoane care zăceau nemișcate în bălți de sânge în afara sălii.

Reuters nu a putut verifica imediat imaginile.

19:48 Agenția de știri RIA a precizat că cel puțin trei persoane în haine de camuflaj au deschis focul în sala de spectacole Crocus City Hall și că unele persoane au fost rănite, citează Reuters.

Poliția a ajuns la fața locului, a precizat RIA.

Imagini video publicate pe canalele de socializare rusești au arătat scene haotice, cu o mulțime mare de participanți la concert care încercau să fugă din sală, urmate de focuri de armă.

Корреспондент РИА «Новости» передает, что стрельбу в клубе «Крокус Сити Холл» открыли трое человек в камуфляжеBaza публикует видео, на котором слышна автоматная очередь pic.

twitter.

com/hGZFUWkGmVAgenția de știri TASS a raportat o explozie și un incendiu în clădirea în care au avut loc împușcăturile.

Ziarul Kommersant a postat online imagini care arată cum iese fum din ceea ce a spus că este clădirea sălii de concerte.

Știrea se actualizează

Lasă un răspuns