„Sosia” lui Kate Middleton, luată cu asalt pe reţelele de socializare

Spread the love

Heidi Agan, populară în Regatul Unit, este bănuită că a apărut în video-ul în care Kate Middleton merge la cumpărături cu prinţul William.

Una dintre persoanele din Regatul Unit care seamănă cel mai mult cu Kate Middleton a negat că este femeia din videoclipul prinţului William şi al soţiei sale mergând la cumpărături într-o piaţă din apropierea reşedinţei lor din Windsor.

Iar pentru a dovedi veridicitatea a ceea ce susţine, Heidi Agan are un alibi imbatabil.

Ea a declarat pentru site-ul TMZ că sâmbătă, când a fost filmat videoclipul, se afla la o şcoală din Northamptonshire, la peste 100 de kilometri de Castelul Windsor, făcându-şi „cealaltă treabă”, ca profesoară într-un grup de dans şi teatru muzical.

  Vezi mai multe articole din categoria externe „Conturile mele de pe reţelele de socializare au luat-o razna, pentru că oamenii cred că sunt eu, dar nu este aşa.

Eram la serviciu atunci, aşa că ştiu că nu sunt eu.

Cred 100% că Kate Middleton şi William sunt în acel videoclip”, afirmă Heidi.

Chelneriţă într-un restaurant italian, femeia este confundată deseori de clienţi, care o laudă pentru aspectul ei care o face să semene cu ducesa.

Chiar şi fiica ei, a precizat ea, rosteşte cuvântul „mamă” când o vede pe Kate la televizor.

Heidi a participat de multe ori la petreceri, zile de naştere şi alte evenimente corporatiste jucând rolul Prinţesei de Wales.

Lasă un răspuns