Ramona Chiriac s-a retras de pe lista PSD-PNL pentru europarlamentare. Ea a fost candidatul cap de listă doar câteva ore.

Spread the love

  Ramona Chiriac, fosta șefă a Reprezentanței Comisiei Europene în România, s-a retras de pe lista PSD-PNL la europarlamentare, au declarat surse politice pentru aktual24.

ro.

Aceasta s-a aflat pe prima poziție în lista PSD-PNL pentru europarlamentare doar câteva ore.

Potrivit sursei citate anterior, la intrarea la ședința cu liderii PSD, Chiriac a refuzat să facă orice fel de declarație jurnaliștilor.

Aceasta ar fi invocat „motive personale” pentru care dorește să iasă din cursă.

Așadar, pe lista apărută astăzi se regăsesc doi reprezentanți ai Clujului, pe locurile 8, respectiv 9, în ceea ce privește lista comună.

Este vorba de actualul senator PSD Cluj, Vasile Dîncu, cel care este și președinte interimar al filialei clujene, pe poziția a opta, și de președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, pe poziția a 9-a.

 De asemenea, Rareș Bogdan se află pe poziția a doua.

Lista PSD-PNL pentru Parlamentul European Mihai Tudose Rareș Bogdan Gabriela Firea Dan Motreanu Claudiu Manda Adina Vălean Victor Negrescu Daniel Buda Vasile Dîncu Siegfried Mureșan Maria Grapini Mircea Hava Gheorghe Cârciu Gheorghe FalcăCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns