ITF Maribor: Gabriela Ruse, înfrângere usturătoare în fața unei jucătoare de 18 ani

Spread the love

Gabriela Ruse a fost eliminată în optimi la turneul „ITF W75” de la Maribor (Slovenia), sportiva noastră fiind surclasată de Elena Pridankina (jucătoare de 18 ani).

>> Antrenorul Carlos Martinez vorbește în premieră despre colaborarea cu Simona HalepAjunsă pe locul 170 în clasamentul WTA, Ruse a fost învinsă categoric de tânăra rusoaică (290 WTA), scor 6-1, 6-1.

Gabriela a avut mari probleme la serviciu (a comis cinci duble greşeli) și a pierdut după exact o oră de joc.

Pentru Pridankina (venită din calificări) urmează un meci cu Mariam Bolkvadze (Georgia / 354 WTA), care s-a calificat în sferturi după ce En Shuo Liang (Taiwan / 295 WTA) s-a retras la scorul de 7-5, 4-2.

În acest an, Gabriela Ruse a jucat la un singur turneu WTA: a fost învinsă în runda inaugurală de la Auckland de Emma Răducanu.

Românca s-a oprit apoi în primul tur la Porto, în sferturi la Trnava și în optimi la Maribor (toate de categoria ITF W75).

S-ar putea să te mai intereseze și:>> VIDEO Scene îngrijorătoare la ATP Miami – Lui Matteo Berrettini i s-a făcut rău pe teren >> VIDEO Moment emoționant la WTA Miami – Prima victorie după 11 luni>> Aryna Sabalenka rupe tăcerea – Prima reacție după moartea celui care i-a fost iubit>> WTA Miami: Campioană de Grand Slam, eliminată de locul 121 mondial – A șaptea înfrângere consecutivă

Lasă un răspuns