Încă o favorită eliminată de la WTA Miami

Spread the love

Elise Mertens a fost eliminată în turul doi al turneului WTA de la Miami, după ce a fost învinsă în două seturi de Taylor Townsend, scor 6-2, 6-2.

>> VIDEO Moment emoționant la WTA Miami – A început să plângă după ce a câștigat meciul Clasată pe locul 28 în ierarhia WTA, Elise Mertens s-a oprit joi în turul doi la Miami.

Jucătoarea din Belgia a fost învinsă în mod categoric de Taylor Townsend (72 WTA), în urma unui meci încheiat într-o oră și 20 de minute.

(Taylor’s Version) ✨@TaylorTownsend is into the third round after defeating Mertens 6-2, 6-2.

#MiamiOpen pic.

twitter.

com/WoGXLS7bptPentru sportiva din Statele Unite ale Americii, urmează duel în turul trei contra câștigătoarei disputei dintre Clara Tauson (91 WTA) și Elena Rybakina (4 WTA).

Miami Open, turneu din categoria WTA 1000, are loc în perioada 19-31 martie.

Se joacă pe suprafață hard, pe tabloul principal se află 128 de jucătoare, iar premiile acordate au valoare totală de $8,995,555.

Campioana en-titre este Petra Kvitova (este însărcinată și nu va participa la ediția din acest an).

>> WTA pregătește schimbarea unor reguli, după victoria Simonei Halep la TAS>> VIDEO Scene îngrijorătoare la ATP Miami – Lui Matteo Berrettini i s-a făcut rău pe teren>> Aryna Sabalenka rupe tăcerea – Prima reacție după moartea celui care i-a fost iubit

Lasă un răspuns