Fostă lideră WTA, eliminată în turul doi la Miami

Spread the love

Caroline Wozniacki a fost eliminată în turul doi al turneului WTA de la Miami, după ce a fost învinsă în trei seturi de Anhelina Kalinina, scor 7-5, 5-7, 4-6.

>> Reacția Simonei Halep după ce o importantă rivală a spus că sportivii depistați pozitiv nu ar trebui să primească wild carduri >> VIDEO Moment emoționant la WTA Miami – A început să plângă după ce a câștigat meciul Caroline Wozniacki s-a oprit în turul doi al turneului WTA de la Miami.

Ajunsă pe locul 129 în ierarhia WTA, fosta lideră mondială a pierdut în trei seturi disputa cu Anhelina Kalinina (36 WTA), în urma unui meci încheiat în trei ore și 17 minute.

Marathon in Miami 😅@angie_kalinina rallies from a set and 2-5 down, saving a match point to get past Wozniacki in a 3hr17min battle!#MiamiOpen pic.

twitter.

com/K4jpxmzW3fÎn turul trei, Kalinina va întâlni câștigătoarea duelului dintre Paula Badosa (80 WTA) și Aryna Sabalenka (2 WTA).

Miami Open, turneu din categoria WTA 1000, are loc în perioada 19-31 martie.

Se joacă pe suprafață hard, pe tabloul principal se află 128 de jucătoare, iar premiile acordate au valoare totală de $8,995,555.

Campioana en-titre este Petra Kvitova (este însărcinată și nu va participa la ediția din acest an).

>> WTA pregătește schimbarea unor reguli, după victoria Simonei Halep la TAS>> VIDEO Scene îngrijorătoare la ATP Miami – Lui Matteo Berrettini i s-a făcut rău pe teren>> Aryna Sabalenka rupe tăcerea – Prima reacție după moartea celui care i-a fost iubit

Lasă un răspuns