Aryna Sabalenka rupe tăcerea – Prima reacție după moartea celui care i-a fost iubit

Spread the love

Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucătoare de tenis a lumii a oferit o primă reacție pe Instagram, după ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Jucătoarea din Belarus a dezvăluit că cei doi nu mai formau un cuplu, dar a explicat că trece prin momente foarte dificile și a cerut să-i fie respectată intimitatea.

„Moartea lui Konstantin este o tragedie inimaginabilă şi chiar dacă nu mai eram împreună, inima mea este frântă.

Vă rog să respectaţi intimitatea mea şi a familiei sale în aceste momente dificile” – Aryna Sabalenka pe Instagram Story.

Toată lumea tenisului se aștepta ca Sabalenka să se retragă de la turneul „WTA 1.

000” de la Miami, dar aceasta s-a antrenat în continuare și va debuta vineri, în turul doi, fază a competiției în care va da peste Paula Badosa (una dintre cele mai bune prietene din circuit / a eliminat-o pe Simona Halep).

Konstantin Koltsov a murit la doar 42 de ani.

Presa din Belarus a afirmat că un accident vascular cerebral ar fi dus la moartea fostului hocheist, poliția din Miami susține că ar fi vorba despre o sinucidere, în timp ce fosta soție a acestui a afirmat că „cel mai era probabil foarte beat și moartea ar fi survenit în urma unui accident”.

Konstantin Koltsov, care a jucat în NHL, campionatul nord-american de hochei pe gheaţă, a avut trei copii cu soţia sa, Iulia, de care a divorţat în 2020, înainte de a începe o relaţie cu Arina Sabalenka.

Tatăl sportivei (fost hocheist și el) decedase la 43 de ani, pe final de 2019.

>> Iubitul Arynei Sabalenka s-ar fi sinucis – Anunțul poliției din Miami>> Tragediile din viața Arynei Sabalenka: Tatăl și iubitul, foști hocheiști, morți la aproape aceeași vârstă >> VIDEO Povestea de iubire dintre Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov – „Soarta m-a adus lângă cea mai frumoasă, blândă și înțeleaptă fată”>> Cauza morții iubitului Arynei Sabalenka, conform presei din Belarus

Lasă un răspuns