Simona Halep și mesajul transmis românilor după primul meci de la revenire

Spread the love

Simona Halep a revenit oficial pe teren în meciul pierdut în fața Paulei Badosa în primul tur la WTA Miami, iar fosta lideră mondială a ținut să transmită un mesaj românilor care au susținut-o.

>> Simona Halep a anunțat numele noului antrenorDupă duelul pierdut cu Paula Badosa, Halep a transmis un mesaj susținătorilor din România, care au încurajat-o în perioada suspendării și au urmărit reîntoarcerea sa pe teren.

„Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru că ați fost alături de mine și să vedeți reîntoarcerea mea pe teren.

Vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați arătat-o de-a lungul procesului.

A fost o susținere necondiționată pe care o apreciez din suflet și care mi-a dat putere să lupt și să demonstrez adevărul.

Sper să mai pot să fac meciuri frumoase, sper să mai pot face rezultate bune, dar cel mai important este că mă bucur pentru faptul că sunt din nou pe teren.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea” – a declarat Simona Halep, pentru DigiSport.

>> Reacția Simonei Halep după ce o importantă rivală a spus că sportivii depistați pozitiv nu ar trebui să primească wild carduri>> Simona Halep vorbește despre înfrângerea de la WTA Miami – Ce spune despre reîntâlnirea cu Patrick Mouratoglou>> WTA Miami: Paula Badosa reacționează după ce a învins-o pe Simona Halep, la revenirea pe teren a româncei>> România mai are o singură reprezentantă la WTA Miami, după ce și Jaqueline Cristian a fost eliminată

Lasă un răspuns