Robert Negoiță a evitat să spună dacă îl va vota pe Cătălin Cîrstoiu: „Ce relevanță are ce votez eu?”

Spread the love

Robert Negoiță a evitat miercuri, în timpul conferinței de prezentare a candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei, să răspundă direct când a fost întrebat dacă va vota cu Cătălin Cîrstoiu sau Cristian Popescu Piedone.

Întrebarea a venit ca urmare a declarației oferite marți de Robert Negoiță, pentru Antena3CNN, în care a precizat că Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, știe administrație și e cel mai bun la contactul cu cetățenii.

Întrebat miercuri de o jurnalistă, care a amintit de declarația despre Piedone, primarul de la Sectorul 3 s-a arătat nemulțumit că declarația sa a fost scoasă din context, dar nu a precizat pe cine va vota pe 9 iunie.

„Eu simt că nu sunt făcut pentru politică, spun prea direct ce gândesc.

Eu n-am spus că votez cu altcineva.

Vă faceți bine treaba și schimbați din context.

Ce relevanță are ce votez eu?”, a replicat Robert Negoiță.

Răspunsul oferit de Robert Negoiță, poate fi urmărit la minutul 54 în clipul video de mai jos:El a mai subliniat că l-a cunoscut pe candidatul comun al PSD-PNL pentru București abia marți și mai are două luni să se decidă.

„Eu când votez o fac cu speranță, votez ceva ce cunosc.

Ieri l-am cunoscut pe Cătălin.

Am două luni de zile de acum (nr.

să mă decid), pentru Dumnezeu.

Nu mai interpretați lucrurile și nu mai încercați să smulgeți lucruri de la mine chestiuni pe care nu le gândesc sau cred în felul ăla.

Nu mai interpretați în felul acesta”, a concluzionat Negoiță, strângându-i mâna lui Cîrstoiu și urându-i „mult succes”.

Managerul Spitalului Universitar București, Cătălin Cîrstoiu, a fost prezentat oficial miercuri drept candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, la un eveniment organizat la Parlament în care a participat membri de la vârful conducerii celor două formațiuni.

Cristian Popescu Piedone, în prezent primar al Sectorului 5, va candida din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL).

Inițial, el a cerut PSD și PNL să-l susțină, dar cele două partide au mers pe o candidatură a medicului Cătălin Cîrstoiu.

Citește și:

Lasă un răspuns