Miami Open: Donna Vekic vs Karolina Pliskova – Meciul zilei în Florida

Spread the love

Donna Vekic – Karolina Pliskova, meci contând pentru primul tur al turneului WTA 1000 de la Miami (Florida, SUA), este programat, miercuri, 20 martie, nu înainte de ora 17:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 / Digi Sport 4.

Donna Vekic (Croaţia, 34 WTA) şi Karolina Pliskova (Cehia, 46 WTA) se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale primului tur de la Miami Open, într-un moment în care ambele jucătoare vin după înfrângeri dureroase şi neaşteptate.

Donna Vekic a început anul cu o eliminare în primul tur la Australian Open, apoi a prins semifinale la Linz, optimi de finală la Dubai (unde a înregistrat cea mai importantă victorie în 2024, cu Aryna Sabalenka, scor 6-7, 6-3, 6-0), şi sferturi de finală la San Diego.

De menţionat că din 2021 şi până acum Donna Vekic a câştigat un singur meci la turneul din Florida!Înainte de Miami Open, Donna Vekic a pierdut pierdea în primul tur la Indian Wells, scor 6-7, 3-6 cu Caroline Wozniacki.

Karolina Pliskova a debutat în 2024 cu eliminări primul tur la Adelaide şi la Australian Open, a ajuns în semifinale la Doha (unde s-a retras) şi a câştigat turneul de Cluj-Napoca, după o finală cu Ana Bogdan, scor 6-4, 6-3.

Atenţie, cea mai mare performanţă pentru Karolina Pliskova la Miami Open este finala disputată în 2019, în care a fost învinsă de Ashleigh Barty!Ultimul turneu la care a participat Karolina Pliskova înainte de Miami Open 2024 a fost Indian Wells, unde a pierdut în primul tur , scor 1-6, 6-2, 4-6 cu Anna Blinkova.

Cele două sportive s-au mai întâlnit de nouă ori până acum, iar Karolina Pliskova o conduce pe Donna Vekic cu 7-2 (a câştigat şapte din ultimele opt întâlniri directe, cea mai recentă în 2023, la Stuttgart).

Învingătoarea partidei Donna Vekic – Karolina Pliskova o va întâlni în turul al doilea al competiţiei pe Ekaterina Alexandrova (Rusia, 14 WTA), care a avut liber în prima rundă.

Superbet oferă cota 1,57 pentru pronosticul Total Seturi Sub 2,5: două seturi, indiferent de câştigătoare, în meciul Donna Vekic – Karolina Pliskova.

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Lasă un răspuns