Multiplă câștigătoare de Grand Slam, eliminată în primul tur la WTA Miami

Spread the love

Ca și la Indian Wells, americanca Venus Williams s-a oprit în primul tur la WTA Miami, după ce a pierdut în două seturi în fața Dianei Shnaider, scor 6-3, 6-3.

>> WTA Miami: Simona Halep vs Paula Badosa – Ora de start și cine transmite meciul din primul tur >> VIDEO Povestea de iubire dintre Sabalenka și Koltsov, mort la doar 42 de ani: „Soarta m-a adus lângă cea mai frumoasă, blândă și înțeleaptă fată” Fostă ocupantă a primei poziții în clasamentul WTA, americanca (7 titluri de Grand Slam la simplu) a rezistat doar o oră și 19 minute în fața Dianei Shnaider.

Aflată pe locul 62 mondial, rusoaica a reușit două seturi identice, în timp ce Williams (457 WTA) se află departe de forma de altădată.

Beneficiară de wildcard, Venus a revenit pe teren după o pauză de șase luni la Indian Wells, când a fost eliminată tot în primul tur de nipona Nao Hibino, scor 2-6, 6-3, 6-0.

În turul al doilea, Diana Shnaider o va întâni pe americanca Madison Keys (18 WTA).

Nice win for the 19-year-old 👏Diana Shnaider defeats Venus Williams in her tournament debut, setting up a R2 encounter against Madison Keys#MiamiOpen pic.

twitter.

com/X2p9piCDzIMiami Open, turneu din categoria WTA 1000, are loc în perioada 19-31 martie.

Se joacă pe suprafață hard, pe tabloul principal se află 128 de jucătoare, iar premiile acordate au valoare totală de $8,995,555.

Campioana en-titre este Petra Kvitova (este însărcinată și nu va participa la ediția din acest an).

>> Aryna Sabalenka surprinde după moartea iubitului ei – Decizia luată în privința participării la WTA Miami>> Cauza morții iubitului Arynei Sabalenka, conform presei din Belarus>> Emma Răducanu s-a retras de la WTA Miami>> Prezență importantă în tabăra Simonei Halep înainte de primul meci la WTA Miami>> Tragediile din viața Arynei Sabalenka: Tatăl și iubitul, foști hocheiști, morți la aproape aceeași vârstă>>Iubitul Arynei Sabalenka, Konstantin Koltsov, a murit la vârsta de 42 de ani

Lasă un răspuns