VIDEO „Slavă Rusiei!” Putin apare în fața mulțimii în Piața Roșie după victoria în alegeri

Spread the love

Președintele rus Vladimir Putin a apărut luni seară pe scena evenimentului desfășurat în Piața Roșie din Moscova pentru a sărbători 10 ani de la anexarea peninsulei ucrainene Crimeea de către Rusia, dar și victoria sa în alegeri.

„Slavă Rusiei!”, le-a transmis de la microfon liderul de la Kremlin miilor de oameni adunați la eveniment, înainte de intonarea imnului național rusesc.

Vladimir Putin’s statements at a concert on Red Square on the occasion of the 10th anniversary of Crimea’s reunification with Russia:🔘 The road of Donbass and Novorossiya to the Motherland turned out to be more tragic than Crimea’s, but now we’re all together;🔘 The railway… pic.

twitter.

com/XVpch9KmnNPutin, care a revizuit Constituția pentru a putea rămâne la conducerea țării sale până în 2036, a avut deja patru mandate (două din patru ani, altele două de șase ani), intercalate de un interludiu ca prim-ministru.

La 71 de ani, el a condus deja Rusia mai mult timp decât orice alt lider de după dictatorul sovietic Iosif Stalin, care a fost la putere timp de aproape 31 de ani.

Teoretic, el ar putea să candideze pentru un al şaselea mandat şi să continue până în 2036, ceea ce i-ar da o perioadă mai lungă la putere decât Ecaterina cea Mare în secolul al XVIII-lea.

Lasă un răspuns