VIDEO Investigație Recorder: „Stăpânii Sectorului 3. Viața secretă și afacerile ascunse” / Familia city managerului, contracte de sute de mii de euro cu Primăria

Spread the love

Familia city managerului Sectorului 3, Marius Daniel Ciobîcă, a reușit să obțină mai multe contracte cu primăria în care Ciobîcă este angajat, arată o investigație a jurnaliștilor de la Recorder.

Contracte pentru realizarea de borduri, pavele și chiar de salubritate au mers către firme conduse de cumnata city managerului Ciobîrcă, Alina Anton.

Din facturile pe care Direcția Generală de Salubritate Sector 3 le-a emis pentru Greenwise Solution SRL (firmă condusă de soția fratelui city managerului), reise că anul trecut a încasat 4,4 milioane de lei, adică peste 890.

000 de euro, dintr-un contract privind furnizarea de saci menajeri.

Greenwise Solution SRL are un singur angajat, iar în anul 2022 a avut o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro și un profit de peste 630.

000 de euro, conform investigației publicate de Recorder.

Aceeași firmă condusă de Alina Anton, cumnata lui Marius Daniel Ciobîcă, a cumpărat, cu 2,5 milioane de euro plus TVA, în ianuarie 2023, o clădire cu 12 etaje și spații comerciale la parter, din ansamblul „Belvedere Park”, care se află chiar lângă Parcul IOR din București.

Administratorul acestei clădiri este Mircea Gabriel Ciobîcă, adică fratele city managerului din Sectorul 3.

Terasa de pe blocul „Belvedere” din apropierea Parcului IOR aparține chiar părinților celor doi frați Ciobîcă.

Cuplul a achiziționat spațiul cu 13.

000 de euro.

Acolo se lucrează acum pentru ca spațiul să devină locuibil – un apartament cu vedere panoramică, iar pe terasă a apărut chiar și o piscină, mai notează jurnaliștii de la Recorder.

Citește întreaga investigație pe Recorder.

Lasă un răspuns