Simona Halep, veste importantă din partea WTA

Spread the love

Simona Halep revine pe terenul de tenis și va participa la turneul WTA de la Miami, primul după o pauză de un an și șapte luni.

Sportiva a primit o reducere semnificativă a pedepsei după apelul făcut la TAS, iar acum aceasta a primit o nouă veste importantă.

>> Darren Cahill, mesaj de suflet pentru Simona Halep, după „18 luni de tortură” >> Simona Halep revine în echipa României de Billie Jean King CupAvând în vedere verdictul venit din Elveția, Simona Halep ar fi trebuit să aibă drept de joc din luna iulie a anului 2023, iar la momentul respectiv se afla pe locul 54 în clasamentul WTA.

Suspendată inițial pentru patru ani, Simona Halep a avut câștig de cauză la TAS și a primit o reducere semnificativă a pedepsei, urmând să revină pe teren la turneul de la Miami, acolo unde a primit un wildcard.

„Am demarat un proces de revizuire a acestei reguli deoarece credem că este potrivit să luăm în considerare acest lucru.

Termenul precis pentru o potențială schimbare a regulii și implementarea ei ulterioară va depinde de feedback-ul pe care îl vom primi din partea membrilor noștri.

” – au transmis oficialii WTA pentru GSP.

>> WTA Miami: Patru românce, direct pe tabloul principal – Când va debuta Simona Halep>> Expertul care a ajutat-o pe Simona Halep vine cu noi detalii – Cum a demonstrat contaminarea cu roxadustat >> Laboratorul de Control Doping din România reacționează după ce Simona Halep a spus că aproape i-a distrus cariera S-ar putea să te mai intereseze și:>> Ion Țiriac, nemulțumit de suma pe care Simona Halep a cerut-o în procesul cu firma care a produs suplimentul contaminat>> Opinie dură după cazul Simonei Halep: „Dopajul în sport continuă fără jenă.

A făcut toate lucrurile care au dus la suspendare”>> Suma pe care ITIA ar fi cheltuit-o pentru a dovedi vinovăția Simonei Halep în scandalul de dopaj

Lasă un răspuns