Probleme mari pentru Chelsea – Londonezii, obligați să facă schimbări mari din vară

Spread the love

De când a fost preluată de Todd Boehly, Chelsea a investit sume record în transferurile de jucători, toate mutările însumând aproximativ un miliard de euro.

La finalul primăverii anului 2022, Chelsea a fost preluată de Todd Boehly, iar în transferuri s-au investit sume amețitoare.

Aproximativ un miliard de euro a cheltuit Chelsea pe jucători de la sosirea noului patron, însă rezultatele au întârziat să apară.

Balanța dintre încasări și venituri de pe urma transferurilor este foarte dezechilibrată, așa că șefii grupării de pe Stamford Bridge trebuia să ia măsuri drastice pentru a nu fi sancționați în privința fairplay-ului financiar.

Concret, jurnaliștii de la Fichajes anunță că Chelsea va trebui să vândă în vară jucători de cel puțin 330 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că londonezii vor ceda orice jucător este ofertat.

Aflată în acest moment pe locul 11 în Premier League, Chelsea a alcătuit deja o listă de 15 jucători ce ar putea părăsi echipa la finalul acestui sezon.

Thiago Silva (39 de ani, fundaș central)Raheem Sterling (29 de ani, atacant lateral)Conor Gallagher (24 de ani, mijlocaș central)Romelu Lukaku (30 de ani, atacant)Hakim Ziyech (30 de ani, atacant lateral)Lewis Hall (19 ani, fundaș stânga)Ian Maatsen (22 de ani, fundaș)Kepa Arrizabalaga (29 de ani, portar)Noni Madueke (22 de ani, atacant lateral)Carney Chukwuemeka (20 de ani, mijlocaș)Malang Sarr (26 de ani, fundaș central)Trevoh Chalobah (24 de ani, fundaș central)Marc Cucurella (25 de ani, fundaș lateral)David Datro Fofana (21 de ani, atacant)Armando Broja (22 de ani, atacant).

>> Lotul României pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia – Trei fotbaliști convocați în premieră >> VIDEO Valentin Mihăilă, gol în victoria Parmei – Încă un pas spre Serie A

Lasă un răspuns