LIVE Război în Ucraina, ziua 752: Dronele ucrainene au pătruns adânc în Rusia / Incendiu la o rafinărie Rosneft / Putin acuză Ucraina că „perturbă” alegerile prezidențiale

Spread the love

În a doua zi a alegerilor prezidențiale, dronele ucrainene au pătruns adânc în Rusia, vizând două rafinării din regiunea Samara.

Conform oficialilor ruși, un atac a fost dejucat, însă un incendiu puternic a izbucnit la rafinăria Syzran.

În ultimele săptămâni, Ucraina a vizat puternic infrastructura petrolieră a Rusiei, lovind rafinării din întreaga Rusie europeană.

De altfel, Vladimir Putin a acuzat Ucraina că încearcă să saboteze scrutinul pe care este sigur că îl va câștiga.

08:17Guvernatorul regiunii ruse Samara a declarat sâmbătă că dronele ucrainene au lovit două rafinării de petrol Rosneft din regiune, provocând un inncendiu la una din instalații, potrivit Reuters.

Nu au existat victime, susține oficialul rus.

Guvernatorul Dmitri Azarov a declarat, într-o declarație postată pe Telegram, că rafinăria Syzran din regiunea fluviului Volga a luat foc, dar că un atac asupra rafinăriei Novokubyshev a fost dejucat.

Imagini neverificate publicate online au arătat ceea ce părea a fi un incendiu major la rafinăria Syzran, iar serviciile de urgență lucrau la fața locului.

Several drones attacked two oil refineries in Samara Oblast🇷🇺, located 1,235 km from🇺🇦, in the early morning of 16 March.

In Syzran, Samara Oblast, a fire broke out over an area of 500m2.

Several other drones also attacked the Novokuibyshevsk refinery in the oblast, causing a… pic.

twitter.

com/Ny2sLVZMBgRușii votează astăzi în cadrul alegerilor prezidențiale de trei zile, iar președintele Vladimir Putin a acuzat vineri Ucraina că încearcă să saboteze scrutinul pe care este sigur că îl va câștiga.

–––––-Cele mai importante informații de vineri privind agresiunea Rusiei au fost LIVE aici pe HotNews.

ro

Lasă un răspuns