Trenurile spre Aeroportul Henri Coandă au întârzieri mari din cauza unui automotor defect

Spread the love

CFR SA informează că trenurile care circulă spre și dinspre Aeroport înregistrează întârzieri din cauza unui automotor care s-a defectat între stațiile Pajura și Mogoșoaia.

Unele trenuri au și peste 60 de minute întârziere, iar trenul care ar fi trebuit să plece din Gara de Nord la 9.

10 are 40 de minute întârziere.

UPDATE La ora 10.

00, traficul feroviar a fost reluat.

Automotorul 7038, care circulă în relația București Nord – Urziceni, a rămas defect în jurul orei 08:38, între stațiile Pajura și Mogoșoaia.

Până la sosirea unui alt automotor de ajutor, care să tracteze garnitura defectă, trenurile R 7915 (București – Aeroport) și R 10108 (Aeroport – București Nord) staționează temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia, anunță CFR SA.

Trenurile care circulă la această oră pe relația Gara de Nord – Aeroport și retur vor înregistra întârzieri atât în stațiile de îndrumare, cât și la destinație.

UPDATE La ora 10.

00, compania de infrastructură a anunțat reluarea traficuluiCompania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar între stațiile Mogoșoaia și Pajura a fost reluat începând cu ora 9:45, după retragerea automotorului defect din linie curentă, în stația Mogoșoaia.

Reamintim faptul că, în jurul ore 8:38, trenul 7038 format din automotor, care circulă în relația București Nord – Urziceni, a rămas defect între stațiile Pajura și Mogoșoaia, iar până la sosirea unui altui automotor de ajutor, necesar pentru retragerea garniturii defecte din linie curentă, trenurile R 7915 (București Nord – Aeroport) și R 10108 (Aeroport – București Nord) au staționat temporar în Pajura, respectiv Mogoșoaia.

Lasă un răspuns