Ședința Coaliției s-a încheiat fără o decizie / PSD și PNL nu au ajuns la un consens pentru candidatul la primăria București

Spread the love

După cinci ore de discuții, liderii Coaliției nu au luat joi nicio decizie în ceea ce privește candidatura la primăria Capitalei.

Potrivit surselor HotNews.

ro, liderii PSD și PNL au căzut de acord pe candidaturi comune la trei sectoare din București 1, 2 și 5.

Discuțiile se vor relua la începutul săptămânii viitoare.

Surse din Coaliție au declarat pentru HotNews.

ro că s-a decis ca PSD și PNL să meargă pe candidaturi comune la sectoarele 1, 2 și 5.

Sebastian Burduja este susținut de PNL să candideze la primăria sectorului 1 și Rareș Hopincă este susținut pentru a candida la sector la 2, potrivit discuțiilor din Coaliție.

Pentru sectorul 5, cel condus în prezent condus de Cristian Popescu Piedone nu s-a luat o decizie dar social-democrații și liberalii intenționează să nominalizeze o persoană care nu are legături cu actualul edil al sectorului.

În ceea ce privește candidatura numele vehiculate în ședința Coaliției pentru funcția de primar al Capitalei, sursele HotNews.

ro susțin că liberalii l-ar fi propus pe Cătălin Cîrstoiu, managerul spitalului universitar.

Liberalii au lansat propunerea lui Cîrstoiu care nu a dat un răspuns clar dar, potrivit surselor citate se gândește la propunere.

PSD a prezentat o analiză potrivit căreia primarul sectorului 4, Daniel Băluță ar putea colecta voturi atât de la Cristian Poepscu Piedone dar și de la electoratul PNL și ar putea să câștige în fața lui Nicușor Dan, primăria Capitalei.

Social-democrații nu au primit însă acceptul primarului sectorului 4 Daniel Băluță de a candida.

Discuțiile între liderii PSD și PNL se vor relua la începutul săptămânii viitoare.

Lasă un răspuns