LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 750. Drone ucrainene în Belgorod şi la Kursk / Zelenski îl numeşte criminal pe Putin / Rusia ar fi pierdut 427.840 de soldaţi de la începutul războiului

Spread the love

Războiul declanşat de Rusia continuă cu Ucraina şi mai îndârjită să-şi apere teritoriul.

Războiul din Ucraina, ziua 750.

Drone ucrainene în Belgorod şi la Kursk / Zelenski îl numeşte criminal pe Putin Preşedintele rus Vladimir Puti le-a cerut cetăţenilor să dea dovadă de „patriotism” şi să meargă la vot.

„Mergeţi la secţiile de votare pentru a vă exprima poziţia civică şi patriotică, pentru a vă vota candidatul, pentru viitorul de succes al Rusiei noastre pe care o iubim”, a spus el în ajunul alegerilor prezidenţiale, transmite Interfax.

„Vă rămâne numai vouă, cetăţeni ai Rusiei, să determinaţi viitorul Patriei.

Nu numai că va trebui să vă votaţi, ci să vă declaraţi ferm voinţa şi aspiraţiile, rolul personal în dezvoltarea ulterioară a Rusiei.

.

.

Pentru că alegerile sunt un pas spre viitor”.

Vezi mai multe articole din categoria social Atacul de marţi de la Vilnius împotriva lui Leonid Volkov, un consilier de top al regretatului Alexei Navalnîi, a fost profesionist şi bine planificat, a declarat joi şeful centrului guvernamental de gestionare a crizelor din Lituania, a informat presa locală.

„Cu cât investigăm mai mult, cu atât devine mai clar că operaţiunea a fost profesională şi bine planificată”, a spus Vilmantas Vitkauskassa, potrivit agenţiei de ştiri BNS, care a citat un interviu de la postul public.

Rusia a pierdut 427.

840 de soldaţi în Ucraina de la începutul războiului la 24 februarie 2022, a informat Statul Major al Forţelor Armate ucrainene.

Acest număr include 970 de victime ale forţelor ruse în ultima zi.

Potrivit raportului, Rusia a pierdut, de asemenea, 6.

757 de tancuri, 12.

938 de vehicule blindate de luptă, 13.

959 de vehicule şi tancuri cu combustibil, 10.

565 de sisteme de artilerie, 1.

017 de sisteme de lansare multiplă de rachete, 717 de sisteme de apărare antiaeriană, 347 de avioane, 325 de elicoptere, 226 drone şi aeronave, 226 drone şi aeronave şi un submarin.

14 drone au fost interceptate şi distruse în aseară de forţele de apărare aeriană în regiunile ruseşti Belgorod şi Kursk, afirmă Ministerul Apărării din Moscova, citat de agenţia Tass.

„A câştiga în Ucraina, în această confruntare cu terorismul rusesc, este o chestiune de supravieţuire pentru sistemele democratice, dacă democraţiile valorează ceva”.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a scris pe X.

„Când ne apărăm, ne putem asigura că niciun alt criminal internaţional nu este tentat să lanseze o agresiune ca Putin.

Putem şi trebuie să protejăm viaţa”, a completat şeful Ucrainei.

Lasă un răspuns