Ciolacu: Zero șanse ca PSD și PNL să-l susțină pe Piedone la Primăria Capitalei / Dacă va fi candidat comun nu va fi nici Firea, nici Burduja. Poate fi un alt candidat

Spread the love

Cu câteva ore înainte de ședința Coaliției care va avea loc la ora 16:00, premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că „sunt zero șanse ca PSD să-l susțină pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei” și din câte a discutat cu liderul Nicolae Ciucă situația la PNL e aceeași.

Dacă mergem separat sunt doi candidați: doamna Firea și domnul Burduja.

Dacă e un candidat comun, în principiu, nu va fi nici dna Firea, nici dl Burduja.

Întrebat dacă mai e posibil să fie și un alt candidat comun din partea PSD și PNL, Ciolacu a confirmat.

Liderii PSD și PNL au decis luni, în ședința Coaliției, ca şefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Ramona Chiriac să deschidă lista candidaților la europarlamentare.

În schimb, liderii Coaliției nu au reușit să ia o decizie în ceea ce privește candidatul comun pentru Primăria Capitalei.

Potrivit surselor HotNews.

ro pentru primăria Capitalei există posibilitatea ca cele două partide să meargă cu candidați separați.

Social-democrații și liberalii au analizat în spatele ușilor închise rezultatele sondajelor comandate pentru primăria Capitalei.

Conform surselor citate Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone le strică toate calculele liderilor Coaliției.

Analiza liderilor din Coaliție arată că niciun candidat al alianței PSD-PNL nu poate să-l bată pe Nicușor Dan, susțin sursele HotNews.

ro.

„57% din electoratul liberal ar vota cu Nicușor Dan în cazul în care Firea va fi candidat comun și 40% din electoratul PNL ar vota tot cu acesta dacă va candida Sebastian Burduja”, susțin sursele citate.

Lasă un răspuns