Baschet masculin: U-BT Cluj, eliminată din EuroCup – Campioana României s-a oprit în sferturi

Spread the love

U-BT Cluj-Napoca nu a reușit să obțină o calificare istorică în semifinalele EuroCup la baschet masculin, campioana României fiind învinsă miercuri, pe teren propriu, de formaţia London Lions, scor 91-79 (51-37).

În fața a 10.

000 de spectatori, principalii marcatori pentru gazde au fost Jones (23 puncte), Mejeris și Seeley (ambii cu câte 15 puncte).

De la oaspeți s-au remarcat Dekker (21p) și Nwaba (13p).

U-BT Cluj a fost condusă de la un capăt la altul, după un joc pe alocuri de nerecunoscut faţă de nivelul arătat în acest sezon.

Jordan Taylor, fost jucător la U-BT Cluj, a fost huiduit la prezentarea echipei britanice, după ce ar fi declarat într-un podcast că a ajuns la campioana României, unde nu s-a adaptat şi s-a transferat la London Lions, pentru că era „probabil beat”, iar fanii nu au uitat episodul, informează News.

ro.

Paris Basketball (1) vs Joventut Badalona (5) / joi, ora 21:45.

U-BT Cluj-Napoca (2) vs London Lions (3) 79-91JL-Bourg (1) vs Prometey Slobozhanske (4) 95-82Hapoel Tel Aviv (2) vs Beşiktaş (6) 89-94.

Semifinalele şi finala se vor juca în sistemul „cel mai bun din trei partide”, cu avantajul terenului propriu pentru echipa mai bine clasată în sezonul regulat.

De știut:

Lasă un răspuns