Turneul ATP la care Rafael Nadal este așteptat să revină pe teren

Spread the love

Rafael Nadal a ratat revenirea pe teren la Indian Wells 2024, dar o poate face în perioada 7-14 aprilie la ATP Monte Carlo, conform anunțului organizatorilor.

>> Explicațiile clare ale lui Novak Djokovic după eliminarea surprinzătoare de la Indian Wells 2024Rafael Nadal spera să se întoarcă pe teren la Indian Wells 2024, dar spaniolul s-a retras înaintea meciului cu Milos Raonic din runda inaugurală a competiției de categorie „ATP Masters 1000”.

Organizatorii turneului de la Monte Carlo au anunțat însă că spaniolul ar putea reveni la competiția desfășurată între 7 și 14 aprilie.

„Nu ştii niciodată ce va face, dar l-am văzut antrenându-se cu staff-ul său pe un teren privat la Larry Ellison (miliardarul american, proprietar al turneului de la Indian Wells de unde Nadal s-a retras înainte de a intra în competiţie).

Am avut impresia că aud o fiară.

El loveşte mingea ca niciodată înainte.

Nadal a simţit disconfort aşa că i-a fost frică şi a preferat să nu joace la Indian Wells, dar examenele medicale pe care le-a susţinut ulterior nu au arătat nimic” – a anunțat David Massey, directorul turneului monegasc, conform Agerpres.

Revenit după un an de inactivitate, Rafa s-a accidentat din nou la Brisbane și spune că încă nu se simte pregătit pentru a juca la un nivel ridicat.

Rafa a jucat ultimul meci oficial pe 5 ianuarie (a fost învins de Jordan Thompson, după ce a ratat trei mingi de meci), iar pe 3 martie l-a întâlnit pe Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ (pierdut cu 6-3, 4-6, 12-14).

>> VIDEO Surpriză imensă: Novak Djokovic, eliminat de la Indian Wells de locul 123 ATP>> Suma pe care ITIA ar fi cheltuit-o pentru a dovedi vinovăția Simonei Halep în scandalul de dopaj

Lasă un răspuns