LIVE Război în Ucraina, ziua 748: Atac masiv cu drone în Rusia / Trupele Kievului „au oprit” înaintarea rușilor pe front / Soldați NATO „sunt deja prezenți” în Ucraina, susține șeful diplomației poloneze

Spread the love

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat la televiziunea franceză că situația pe linia frontului este cea mai bună din ultimele trei luni.

Înaintarea rusă „a continuat în estul țării, dar astăzi soldații noștri au oprit-o”, a spus el.

Deși șeful NATO, Jens Stoltenberg, a confirmat că nu sunt planuri de a trimite trupe în țara invadată de armata rusă, șeful diplomației poloneze, Radoslaw Sikorski, a declarat că „personal militar NATO este deja prezent în Ucraina”.

09:00Ambasadorul rus în Bulgaria, Eleonora Mitrofanova, a rezumat cel mai exact rezultatul bătăliei zgomotos popularizate a guvernanților împotriva influenței ruse în Bulgaria: „Nu mă faceți să râd”, potrivit Sega.

bg, citat de Rador Radio România.

08:30Sistemele de apărare antiaeriană ale Rusiei au distrus o dronă lansată de Ucraina care zbura spre Moscova, a declarat marți primarul Serghei Sobanin, relatează Reuters.

Sobianin a declarat pe Telegram că nu au existat victime și nici pagube în locul din districtul Ramenski unde au căzut resturile dronei.

08:11Autoritățile ruse din mai multe regiuni au anunțat incendii la rafinării și terminale petroliere, după ce au fost atacate de drone.

01:00Medvedev îl atacă din nou pe Macron, vulgar, în franceză, înaintea unei vizite a şefului statului francez la Kiev.

„Să ia mai multe perechi de chiloţi! Va mirosi foarte puternic”.

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev l-a atacat luni pe preşedintele francez Emmanuel Macron, care urmează să efectueze o vizită în Ucraina „în următoarele săptămâni”, într-un mesaj în franceză în care-l cataloghează drept un „laş zoologic”, relatează BFMTV, citat de News.

ro.

„Macron se pregăteşte să se ducă la Kiev? Dar este un laş zoologic!”, scrie pe X aliatul lui Putin, un obişnuit al unor derapaje usturătoare.

00:47Biden spune că nu este nevoie de mai multe trupe americane la granița cu Polonia.

Președintele SUA, Joe Biden, a declarat luni că nu este nevoie de trupe americane suplimentare la granița cu Polonia, comentariile sale venind cu o zi înainte de întâlnirea cu președintele polonez Andrzej Duda și cu premierul Donald Tusk, potrivit Reuters.

–––––-Cele mai importante informații de luni privind agresiunea Rusiei au fost LIVE aici pe HotNews.

ro

Lasă un răspuns