Prinţesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei

Spread the love

Laura Buciu Laura Buciu Catherine, prinţesa de Wales, a prezentat scuze pentru „orice confuzie” legată de fotografia oficială editată care a stârnit controverse după ce mai multe agenţii de presă internaţionale au retras imaginea, îngrijorate că aceasta ar fi fost manipulată, relatează CNN.

Prinţesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei Fotografia, publicată duminică pentru a marca Ziua Mamei în Marea Britanie, a fost prima imagine oficială a lui Kate de când a suferit operaţia abdominală din ianuarie.

La câteva ore după ce a fost publicată de Palatul Kensington, patru agenţii foto importante au emis „avize de retragere”, exprimându-şi îngrijorarea că a fost editată.

Catherine a scris, luni, pe X: „Ca mulţi fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea.

Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtăşit-o ieri (duminică – n.

r.

)”.

Vezi mai multe articole din categoria externe Patru agenţii foto au retras fotografia prinţesei de Wales, din cauza îngrijorărilor că a fost „manipulată”.

Imaginea o arăta pe Kate alături de cei trei copii.

Imaginea, realizată de prinţul William şi difuzată de Palatul Kensington cu ocazia Zilei Mamei, o înfăţişa pe Catherine alături de cei trei copii ai cuplului.

Associated Press, AFP Reuters şi Getty Images au retras fotografia.

 

Lasă un răspuns