Bărbaţi prinși în timp ce furau bucăţi din şina de tramvai de pe bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală, unde au loc lucrări

Spread the love

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant în timp ce furau bucăţi din şina de tramvai aflată în reabilitare pe bulevardul Barbu Văcărescu din București, iar polițiștii au stabilit că ei au la activ și alte furturi comise în Sectorul 2.

Conform Poliției Capitalei, poliţiştii de la Secția 6 au prins în flagrant și, ulterior, au reținut doi bărbați în vârstă de 34 și 35 de ani acuzați de trei infracțiuni de furt, prejudiciul fiind de aproximativ 10.

000 de lei.

Polițiștii spun că în 9 martie, în jurul orei 16.

30, cei doi bărbați au furat șapte bucăți de șină de tramvai și mai multe obiecte din fier de pe linia unui tramvai, moment în care au fost prinși.

Furturile au avut loc bulevardul Barbu Văcărescu, unde au loc lucrări de modernizare a liniei tramvaiului 5, între Șoseaua Ștefan cel Mare și Podul Băneasa.

Bunurile au fost recuperate și predate societății de transport în comun.

Cei doi au fost duși la audieri, iar în urma verificărilor polițiștii au stabilit că ar mai fi săvârșit alte două infracțiuni, astfel:Cei doi bărbați au fost reținuți, iar apoi instanța a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns