WTA Indian Wells: Favorită eliminată de o triplă câștigătoare de Grand Slam

Spread the love

Fostă lideră a ierarhiei mondiale în 2016, Angelique Kerber a reușit o nouă victorie în turul al doilea de la Indian Wells în fața Jelenei Ostapenko, scor 7-5, 3-6, 3-6.

>> Laboratorul de Control Doping din România reacționează după ce Simona Halep a spus că aproape i-a distrus carieraRevenită pe teren după o pauză de un an și jumătate datorată sarcinii, Angelique Kerber (607 WTA) a reușit o nouă victorie în fața favoritei numărul 10 a turneului.

După un prim set disputat pe contre, Ostapenko a avut câștig de pauză chiar înainte de tiebreak.

Următoarele două seturi au aparținut însă fostei câștigătoare de la Australian Open, Wimbledon și US Open, care își continuă parcursul excelent.

În primul tur de la Indian Wells, Kerber a eliminat-o pe croata Petra Martic (58 WTA), după 6-3, 6-4.

Angelique Kerber așteaptă partida dintre Nao Hibino (80 WTA) și Veronika Kudermetova (19 WTA) pentru a-și afla adversara din turul al treilea.

WELCOME BACK, ANGIE 🤍@AngeliqueKerber stuns world No.

10 Ostapenko 5-7, 6-3, 6-3 for her biggest win in three years!#TennisParadise pic.

twitter.

com/9W4ZkiVsJIBNP Paribas Open este un turneu din categoria WTA 1000 ce se desfășoară în perioada 6-17 martie.

Se joacă pe suprafață hard și este dotat cu premii totale în valoare de $8,995,555.

Campioana en-titre este Elena Rybakina.

>> Jucătorul momentului, victorie categorică în turul doi la ATP Indian Wells>> Simona Halep și suspendarea inițială de 4 ani: „Nu s-au respectat regulile cu proba de sânge prelevată la Bucureşti” >> Record în WTA, după ce Simona Halep și-a confirmat prezența la turneul de la Miami>> Gabriela Ruse, eliminată în sferturile de finală la ITF Trnava

Lasă un răspuns