VIDEO Scandal într-o secție de poliție din Târgu Jiu: „Ești prost, du-te în…”

Spread the love

Doi bărbați s-au luat la ceartă cu polițiștii într-o secție de poliție din Târgu Jiu.

Cei doi indivizi i-au înjurat pe oamenii legii după ce aceștia ar fi intervenit într-un caz în urma unui apel la 112.

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) cere intervenția ministrului de Interne, Cătălin Predoiu.

În imaginile făcute publice de SNPPC se observă cum doi bărbați au un comportament violent și îi înjură pe polițiști chiar în interiorul secției de poliție.

„SNPPC solicita MAI modificarea urgentă a OMAI 9/2009 așa cum domnul vicepremier Cătălin PREDOIU s-a angajat! Un nou ultraj la IPJ GORJ în care procurorii au refuzat dispunerea de măsuri preventive față de cei 2 autori.

Nu este primul caz de acest gen în GORJ și nici în România”, se arată într-o postare pe Facebook făcută de reprezentanții sindicatului.

SNPPC critică lipsa de „fermitate” a magistraților în astfel de cazuri.

Sindicatul critică și Ministerul Afacerilor Interne (MAI), condus de Cătălin Predoiu, pentru că nu oferă asistență juridică polițiștilor în cazurile de ultraj.

„Am solicitat constant în ultimul timp reținerea și arestarea preventivă, condamnarea cu executare către limita maximă a pedepsei și interdicția eliberării condiționate pentru ultraj și ultrajul judiciar.

Mai mult, nici până în prezent MAI nu a considerat oportun sa acorde asistență juridică politistilor ultragiati, deși domnul ministru Cătălin PREDOIU cunoaște chiar de la SNPPC această scăpare a OMAI 9/2009”, se mai arată în postare.

Lasă un răspuns