Simona Halep revine în circuitul WTA – Turneul important la care va participa

Spread the love

Simona Halep revine pe terenul de tenis după ce TAS i-a redus considerabil suspendarea primită în scandalul de dopaj cu Roxadustat.

Românca a anunțat pe contul său de Instagram că va participa la WTA Miami, unde a primit un wildcard din partea organizatorilor.

>> Simona Halep, pregătită să revină după verdictul TAS – A vorbit despre obiective, Cahill, Mouratoglou și Serena Williams Simona Halep a anunțat joi că va participa la turneul WTA de la Miami, acolo unde a primit un wildcard din partea organizatorilor.

Fosta lideră WTA a făcut anunțul pe contul ei de Instagram.

„Sunt încântată să anunț că îmi voi face revenirea în circuitul WTA în două săptămâni la turneul de la Miami.

Le mulțumesc organizatorilor că mi-au acordat această oportunitate și abia aștept să revin pe teren și să mă lupt.

Ne vedem curând!” – a scris Simona.

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)Miami Open este un turneu din categoria WTA 1000 și se desfășoară în perioada 19-31 martie.

>> Concluzie dură în cazul Simonei Halep: „Victoria ei la apel nu va compensa timpul pierdut”S-ar putea să te intereseze pe aceeași temă:>> Ion Țiriac, surprins de verdictul dat de TAS în cazul Simonei Halep>> Comentariul făcut de Patrick Mouratoglou după ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep>> Concluzia lui Darren Cahill după ce TAS a dat verdictul în cazul Simonei Halep>> Reacția celor de la WTA, după anunțul revenirii Simonei Halep: „Susținem pe deplin decizia TAS”>> Prezența la Jocurile Olimpice 2024, obiectiv realizabil pentru Simona Halep – Cum poate ajunge la Paris>> Stere Halep spune unde se află Simona și aduce noutăți despre condiția fizică a fostei lidere WTA>> Decizia TAS a fost primită cu entuziasm: „Simona Halep va reveni în Top 10 destul de repede”>> Turneul la care Simona Halep ar putea reveni pe teren>> ITIA și precizările în cazul Simonei Halep: „Respectăm dreptul jucătorului de a face apel cât și rezultatul”

Lasă un răspuns