Barcelona a început negocierile cu înlocuitorul lui Xavi

Spread the love

Xavi Hernandez a anunțat de ceva timp că o va părăsi pe Barcelona la finalul acestui sezon, iar catalanii au început deja negocierile cu noul antrenor.

>> Nume surpriză pentru banca lui Manchester United – Ar urma să semneze după EURO 2024 Barcelona va rămâne fără antrenor din vară după ce Xavi și-a anunțat plecarea.

Actuala campioană a Spaniei este departe de forma pe care a a arătat-o în sezonul trecut, iar Xavi a ajuns la concluzia că nu poate face mai mult pentru a ajuta echipa.

Din acest motiv, Barcelona a început deja căutările pentru aducerea unui nou antrenor din vară, iar primul nume pe listă este Hansi Flick, fostul antrenor al lui Bayern și fost selecționer al naționalei Germaniei.

Conform jurnalistului Florian Plettenberg, Barcelona a demarat deja negocierile cu Pini Zahavi, agentul antrenorului german.

🚨As excl.

revealed a few days ago and now confirmed again: There were concrete talks and meetings in the last days between FC Barcelona and Pini Zahavi, the new agent of Hansi #Flick! ✔️➡️ Zahavi and Laporta still have a top relation 🤝Flick, he’s now one of the top… pic.

twitter.

com/JMmggRE0vFHansi Flick este liber de contract din septembrie 2023, după despărțirea de naționala Germaniei.

Ultima echipă de club antrenată a fost Bayern Munchen, în perioada noiembrie 2019 – iunie 2021.

Lasă un răspuns