Jude Bellingham și-a aflat pedeapsa după scandalul din finalul meciului dintre Valencia și Real Madrid

Spread the love

Meciul dintre Valencia și Real Madrid (2-2) a însemnat mai mult decât un pas greșit pentru formația antrenată de Carlo Ancelotti.

Scandalul din finalul jocului, când arbitrul a fluierat finalul înainte de un gol marcat de oaspeți, a captat atenția presei din Spania și nu numai.

>> Mouctar Diakhaby, prim verdict după accidentarea horror suferită în meciul cu Real Madrid La scorul de 2-2 pe Mestalla, Real Madrid a reușit să marcheze golul trei prin Jude Bellingham, însă arbitrul Gil Manzano fluierase finalul partidei cu câteva secunde înainte ca mingea să intre în poartă.

🟥 LaLiga has suspended Jude Bellingham for two games following his red card against Valencia 👀The reason for the suspension is “attitudes of contempt or inconsideration towards referees, managers or sports authorities,” per @relevo 🗞️ pic.

twitter.

com/QXWpS7DduhNervoși pe decizia centralului, jucătorii Realului, în frunte cu Jude Bellingham, au protestat vehement, iar mijlocașul englez a văzut cartonașul roșu.

Acum, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Spaniole de Fotbal a anunțat că Jude va lipsi de la următoarele două meciuri din LaLiga, primind o suspendare de două etape.

🚨 Jude Bellingham has been suspended for the next two games by La Liga after Valencia-Real Madrid game.

pic.

twitter.

com/4qMFuiavZaAșadar, mijlocașul englez va lipsi de la partidele cu Celta Vigo (acasă) și Osasuna (deplasare).

1.

Real Madrid 66p2.

Girona 59p3.

FC Barcelona 58p4.

Atletico Madrid 55p5.

Athletic Club Bilbao 50p6.

Real Betis 42p7.

Real Sociedad 40p.

Lasă un răspuns