Fostă lideră WTA, victorie în primul tur la Indian Wells 2024

Spread the love

Angelique Kerber s-a calificat în turul al doilea la Indian Wells, după ce a învins-o în două seturi pe Petra Martic, scor 6-3, 6-4.

>> PREZENTARE Indian Wells 2024 – Spectacol în „Paradisul tenisului” – Cine transmite la tv turneul californian Revenită în circuitul WTA după ce a dat naștere unui copil, Angelique Kerber a început cu dreptul turneul de la Indian Wells.

Ajunsă pe locul 607 în ierarhia mondială, Kerber a învins-o în două seturi pe Petra Martic (58 WTA), la capătul unui meci ce a durat o oră și 31 de minute.

First set on Stadium 1 ✅@AngeliqueKerber takes it 6-3 vs Martic.

#TennisParadise pic.

twitter.

com/8dDqJUMF2ZÎn următorul tur, tripla câștigătoare de Grand Slam o va întâlni pe Jelena Ostapenko (10 WTA).

BNP Paribas Open este un turneu din categoria WTA 1000 ce se desfășoară în perioada 6-17 martie.

Se joacă pe suprafață hard și este dotat cu premii totale în valoare de $8,995,555.

Campioana en-titre este Elena Rybakina.

S-ar putea să te mai intereseze:>> Reacția celor de la WTA, după anunțul revenirii Simonei Halep: „Susținem pe deplin decizia TAS”>> Prezența la Jocurile Olimpice 2024, obiectiv realizabil pentru Simona Halep – Cum poate ajunge la Paris>> Stere Halep spune unde se află Simona și aduce noutăți despre condiția fizică a fostei lidere WTA>> Decizia TAS a fost primită cu entuziasm: „Simona Halep va reveni în Top 10 destul de repede”>> Turneul la care Simona Halep ar putea reveni pe teren>> ITIA și precizările în cazul Simonei Halep: „Respectăm dreptul jucătorului de a face apel cât și rezultatul”

Lasă un răspuns