Stere Halep spune unde se află Simona și aduce noutăți despre condiția fizică a fostei lidere WTA

Spread the love

Stere Halep, tatăl Simonei, a oferit o primă reacție după vestea reducerii suspendării sportivei de către TAS, considerând decizia una normală.

>> Reacția Simonei Halep după ce TAS a anunțat ca poate reveni pe terenul de tenisTatăl Simonei Halep a comentat victoria obținută la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv, precizând că sportiva nu a întrerupt pregătirea și este gata de revenire.

„Era normal, multe voci, chiar și din România au condamnat-o pe Simona că e trișoare, că nu știu ce, că a trișat.

.

.

Problema este aici, la noi în țară.

Știam de prima dată că o să se întâmple așa, eu v-am declarat de prima dată că Dumnezeu are grijă, va rezolva problema, așa cum s-a întâmplat.

Ne simțim puțin supărați, pentru că nu trebuia să se întâmple asta, și s-a întâmplat.

.

.

Dar, astea sunt riscurile vieții.

N-am sunat-o încă, acum am ajuns acasă.

Ea este la Dubai.

Dacă încercați să vă puneți în locul unui părinte, o să vedeți cât este de greu.

După cum știți, și după declarațiile pe care le-a făcut, și postările pe care le-a făcut Simona, ați văzut că făcea pregătirea.

Nu a întrerupt pregătirea, menținerea în formă” – a susținut Stere Halep, conform Digi24.

ro.

>> BREAKING Suspendarea Simonei Halep a fost redusă la doar 9 luni, anunță TAS – Fosta lideră WTA poate reveni pe teren>> Decizia TAS a fost primită cu entuziasm: „Simona Halep va reveni în Top 10 destul de repede”>> Turneul la care Simona Halep ar putea reveni pe teren>> ITIA și precizările în cazul Simonei Halep: „Respectăm dreptul jucătorului de a face apel cât și rezultatul”

Lasă un răspuns