Reacția celor de la WTA, după anunțul revenirii Simonei Halep: „Susținem pe deplin decizia TAS”

Spread the love

Women’s Tennis Association (WTA) a emis marți o scurtă declarație în care a prezentat decizia Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv, care i-a redus suspendarea Simonei Halep >> BREAKING Suspendarea Simonei Halep a fost redusă la doar 9 luni, anunță TAS – Fosta lideră WTA poate reveni pe terenDupă o scurtă trecere în revistă a hotărârii luate de TAS, forul de tenis a salutat revenirea Simonei Halep.

„WTA respectă procesele care sunt în vigoare pentru a proteja integritatea sportului și pentru a oferi un mediu sportiv curat și corect.

Cu aceasta, WTA susține pe deplin decizia TAS și salută revenirea imediată a Simonei Halep în WTA”, se anunță pe site-ul oficial.

În momentul suspendării, WTA anunța că va urmări îndeaproape cazul Simonei Halep.

„Este foarte important ca jucătorii de tenis să cunoască regulile programului anti-doping și să le respecte.

Tribunalul Independent s-a pronunțat cu privire la cazul Simonei și în temeiul TADP, decizia poate fi atacată cu recurs la Curtea de Arbitraj Sportiv.

WTA va sprijini deciziile luate prin acest proces și va continua să urmărească îndeaproape acest caz” – se arăta în comunicatul postat pe rețelele de socializare în septembrie 2023.

>> Prezența la Jocurile Olimpice 2024, obiectiv realizabil pentru Simona Halep – Cum poate ajunge la Paris>> Stere Halep spune unde se află Simona și aduce noutăți despre condiția fizică a fostei lidere WTA>> Decizia TAS a fost primită cu entuziasm: „Simona Halep va reveni în Top 10 destul de repede”>> Turneul la care Simona Halep ar putea reveni pe teren>> ITIA și precizările în cazul Simonei Halep: „Respectăm dreptul jucătorului de a face apel cât și rezultatul”

Lasă un răspuns