Bayern Munchen, meci capital în Champions League – Programul complet al televizărilor

Spread the love

Marți începe returul optimilor UEFA Champions League, iar Bayern Munchen va încerca să răstoarne eșecul suferit în tur cu Lazio.

Tot marți, Real Sociedad va primi vizita lui PSG.

>> OFICIAL Noul format al Champions League, prezentat de UEFA – Programul competiției >> Bayern Munchen, ultimatum pentru Thomas Tuchel *În direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1Bayern Munchen primește marți vizita lui Lazio în returul optimilor UEFA Champions League, după ce italienii au câștigat meciul de la Roma cu 1-0.

Bavarezii nu o duc deloc bine nici în campionat, fiind la 10 puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen.

Cu toate că au anunțat că se vor despărți de Tuchel la finalul sezonului, oficialii lui Bayern au transmis că acesta va fi demis mai devreme dacă echipa nu va avansa în Liga Campionilor.

*În direct pe Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 2.

După un parcurs aproape perfect în grupe, Real Sociedad speră la o calificare istorică în sferturi, în ciuda eșecului suferit în meciul tur, scor 2-0.

„Bascii” se bazează pe o asistență mare pe stadionul din San Sebastian și vor încerca să profite de atmosfera tensionată cauzată de plecarea în vară a lui Kylian Mbappe.

Atacantul francez a fost schimbat la pauză în ultimul meci din Ligue 1, cu AS Monaco, și a mers să urmărească jocul direct din tribune, alături de mama sa.

Rezultatele din prima manșă a optimilor Champions LeagueFC Porto – Arsenal 1-0Napoli – FC Barcelona 1-1PSG – Real Sociedad 2-0Inter – Atletico Madrid 1-0PSV Eindhoven – Borussia Dortmund 1-1Lazio – Bayern Munchen 1-0FC Copenhaga – Manchester City 1-3RB Leipzig – Real Madrid 0-1Turul: 9/10 aprilie 2024Returul: 16/17 aprilie 2024Turul: 30 aprilie/1 mai 2024 și 7/8 mai 20241 iunie 2024, pe Stadionul Wembley din Londra.

Lasă un răspuns