LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 738. Atacul cu drone ruseşti asupra Harkovului avariază infrastructura civilă

Spread the love

Războiul din Ucraina, ziua 738.

Atacul cu drone ruseşti asupra Harkovului avariază infrastructura civilă Bulgaria a oprit importurile de petrol rusesc în această săptămână, ca parte a interdicţiei impuse de Uniunea Europeană asupra petrolului rusesc, punând astfel capăt unei scutiri de doi ani de embargo, a anunţat la 1 martie postul de ştiri bulgar BGNES.

Un atac cu drone ruseşti asupra oraşului Odesa a ucis o persoană şi a rănit cel puţin alte şapte, a anunţat pe 2 martie guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper.

Vezi mai multe articole din categoria externe Un atac cu drone ruseşti asupra regiunii Harkov a ucis un om, au anunţat autorităţile locale pe 2 martie.

Un atac cu drone ruseşti asupra oraşului Odesa a rănit cel puţin patru civili, inclusiv un copil, a anunţat guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper, pe Telegram, la începutul zilei de 2 martie.

Atacurile cu drone ruseşti asupra oraşului Harkov în noaptea de 2 martie au distrus patru maşini şi au avariat geamurile a cel puţin zece clădiri rezidenţiale, a anunţat guvernatorul regiunii Harkov, Oleh Syniehubov.

Harkovul nu este încă suficient de sigur pentru ca locuitorii să se întoarcă în oraş, a declarat preşedintele Ucrainei, Volodymyr Zelenski, în cadrul unei conferinţe de presă cu premierul olandez Mark Rutte la 1 martie, conform Kyiv Independent.

Lasă un răspuns