VIDEO O mașină a intrat într-un grup de pietoni în Polonia: 19 persoane au fost rănite, printre care șase copii

Spread the love

Nouăsprezece persoane au fost rănite vineri în Polonia, când o mașină a intrat într-un grup de pietoni și alte vehicule, polițiștii dezvăluind că șoferul era sub tratament psihiatric, relatează AFP.

BREAKING: Multiple people injured, including children, after vehicle plows through a group of pedestrians in Szczecin, Poland pic.

twitter.

com/094UE1XUh9Primele elemente ale anchetei „au arătat că este vorba despre o persoană care urma tratament psihiatric de patru ani”, a declarat presei Marek Jaszczan, adjunctul șefului poliției regionale, fără a oferi detalii cu privire posibilă medicație care i-ar fi afectat capacitatea de a conduce o mașină.

Anchetatorii caută în continuare „să determine motivațiile acestei persoane”, chiar dacă actul terorist este exclus.

„Autorul acestui incident este un cetățean polonez, în vârstă de 33 de ani și cu reședința în Szczecin”, orașul din nord-vestul țării în care a avut loc tragedia, a spus Jaszczan.

La începutul zilei, poliția a spus că examinările inițiale au arătat că bărbatul „nu se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor”.

Bărbatul, care conducea un Ford, a intrat într-un grup de oameni care așteptau tramvaiul la o intersecție importantă din Szczecin.

Martorii accidentului, citați de presa poloneză, au indicat că șoferul conducea cu viteză.

După accident, acesta a fugit cu mașina de la fața locului, dar a intrat în trei vehicule la un kilometru distanță, rănindu-i pe șoferi.

În total, nouăsprezece persoane au fost rănite, două dintre ele grav.

Printre victime se numără șase copii.

Cincisprezece persoane au fost internate în spital.

Lasă un răspuns