O fată de 12 ani din Austria, agresată sexual de 17 adolescenți timp de câteva luni / Băieții au negat parțial faptele

Spread the love

Șaptesprezece adolescenți sunt suspectați că au agresat sexual o fetiță de doisprezece ani „de câteva ori pe săptămână timp de câteva luni” în Austria, în timp ce își filmau sau fotografiau acțiunile, a anunțat vineri poliția, relatează AFP, potrivit News.

ro.

Faptele s-au petrecut într-un cartier defavorizat din sudul Vienei „în perioada februarie – iunie 2023, în scări, toalete, într-un garaj, la un hotel sau la domiciliul făptuitorilor”, a declarat presei un oficial al poliției, Florian Finda.

Suspecții, majoritatea minori, sunt de origine siriană, turcă, italiană, bulgară și sârbă.

Doi dintre ei au sub 14 ani și nu sunt responsabili penal.

Aproape toţi sunt cunoscuţi de poliţie pentru alte infracţiuni şi sunt acuzaţi de diverse infracţiuni sexuale şi de producerea de imagini cu agresiuni sexuale asupra minorilor.

Treisprezece dintre ei au fost interogaţi joi şi au negat parţial acuzaţiile.

Inculpaţii şi victima, cetăţeană austriacă, s-au cunoscut prin intermediul unuia dintre adolescenţi, cu care tânăra ar fi făcut un schimb de mângâieri.

Ea a intrat apoi în contact cu ceilalţi băieţi.

Aceştia au făcut făcut schimb de videoclipuri cu actele comise prin intermediul reţelelor sociale, unul dintre ei fiind suspectat că a ameninţat că va difuza imaginile dacă victima îl va refuza.

Cu toate acestea, potrivit poliţiei, niciuna dintre imagini nu a fost postată pe internet.

Temându-se de represalii, tânăra a păstrat tăcerea înainte de a se confesa în cele din urmă mamei sale, în octombrie, care a depus imediat o plângere.

Protecţia ei este asigurată, potrivit poliţiei.

Ancheta urmează să fie transferată la procuratură, care va fi însărcinată să facă lumină în acest caz, extrem de rar în această ţară cu o rată scăzută a criminalităţii, notează AFP.

Lasă un răspuns