Dezertare din „polul suveranist”. Partidul condus de Ilan Laufer anunță separarea de AUR și îl acuză de presiuni pe George Simion: Își tratează cu dispreț cei mai apropiați colaboratori

Spread the love

Liderul partidului Forța Identității Naționale, Ilan Laufer, fost ministru PSD, anunță separarea de „Alianța AUR” și îl avcuză pe George Simion de presiuni asupra membrilor formațiunilor din alianță să se înscrie direct pe platforma AUR și să predea evidența membrilor, „subminând astfel autonomia juridică și integritatea partidelor componente”.

Ilan Laufer a făcut acest anunț vineri, pe Facebook, acuzând „o încercare de eliminare a partidelor suveraniste din Alianța AUR:Ilan Laufer acuză, de asemenea, „disprețul și umilința, greu de exprimat în cuvinte”, cu care George Simion și-ar trata cei mai apropiați colaboratori.

În luna noiembrie, liderul AUR, George Simion, a anunțat lansarea „polului suveranist”, alianță care gravitează în jurul AUR și în care au fost incluse alte patru formațiuni politice: Alianța Național Țărănistă condusă de Radu Ghidău, Partidul Republican condus de Marian Cucșa, Forța Identității Naționale -PSL – Ilan Laufer și Alianța Renașterea Naționala – Peter Costea.

„Ținta noastră este de a reuși la ultimele alegeri, cele parlamentare și prezidențiale, din noiembrie-decembrie 2024, o majoritate a voturilor românilor.

În acest sens, chemăm alături de noi în Polul Suveranist AUR toate formațiunile, asociațiile, personalitățile care se împotrivesc Blocul așa-zis Democratic PSD-PNL.

Mai ales după scandalul cu doamna Lasconi, vedem că suntem singurii care apără valorile normale, naturale, și trebuie să fim puternici pentru a câștiga.

E nevoie de toți, chem toți românii alături de mine”, susținea George Simion pentru HotNews.

ro.

Lasă un răspuns