Paul Pogba, prima reacție după suspendarea uriașă pentru doping – Decizia fotbalistului francez

Spread the love

Paul Pogba, fotbalistul celor de la Juventus Torino, a primit joi o suspendare de patru ani, după testarea pozitivă cu testosteron.

Francezul s-a declarat șocat de decizie și vrea să o atace la TAS.

>> Paul Pogba, suspendat patru ani din fotbal după ce a fost testat pozitiv la testosteronInternaționalul francez a oferit o primă reacție după suspendarea primită joi, care i-ar putea pune punct carierei la nivel înalt.

Mijlocașul lui Juventus susține că decizia nu este corectă și că niciodată nu a luat cu bună știință substanțe interzise.

„Astăzi am fost informat cu privire la decizia Tribunalului Național Antidoping și cred că verdictul nu este corect.

Sunt trist, șocat și am inima frântă pentru că tot ce am construit în cariera mea de jucător profesionist mi-a fost luat.

Când voi avea dreptul legal, întreaga poveste va deveni clară, dar niciodată nu am luat cu bună știință sau deliberat suplimente care încalcă regulile antidoping.

Ca sportiv profesionist, nu aș face niciodată ceva pentru a-mi îmbunătăți performanța utilizând substanțe interzise și nu am trișat niciodată competiția.

Ca o consecință a deciziei de astăzi, voi depune contestație la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv” – a anunțat Pogba pe rețelele de socializare.

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Lasă un răspuns