Atenţionare MAE: Timp mai mare de aşteptare la graniţele Poloniei din cauza protestelor fermierilor

Spread the love

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Polonia că timpul de aşteptare în punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, Slovacia şi Lituania pot creşte, în contextul protestelor fermierilor.

Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto Fermierii polonezi au anunţat proteste până în 10 martie, aşa încât timpii de aşteptare în punctele de trecere a frontierei poloneze cu Ucraina, Slovacia şi Lituania pot creşte, a anunţat miercuri Ministerul român al Afacerilor Externe.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Varşovia: +48/226283156, +48/226222570, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

Vezi mai multe articole din categoria social De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Polonia: +48/694486683.

Lasă un răspuns